top of page
FB_IMG_1606854028235.jpg

De Pilchards

Precies wat je zoekt

Home: Welkom

De Pilchards

Wie zijn wij ?

Wij zijn een zeehengelclub die op regelmatige basis op zee gaat vissen. Wij varen uit  met de Yard vanuit Oostende.

Wie interesse heeft om eens kennis te maken met hengelen op zee is steeds welkom.

We gaan normaal ook jaarlijks vissen in Noorwegen. Indien jullie hiervoor interesse hebben kunnen jullie ook steeds contact met ons opnemen. Let wel deze plaatsen zijn beperkt, dus snel erbij zijn is de boodschap.

Ervaring en of materiaal is niet nodig, dit hebben wij in overvloed ;-)

Jaarlijks gaan we ook garnalen slepen met de club. Voor meer info en foto's; kijk gerust verder op de site, deze zal regelmatig aangepast worden.

DSCN4292.JPG
Home: Over

Garnaal slepen

Gezellig !!!

Jaarlijks gaan we ook met de club garnaal slepen. Zo vers kun je ze niet kopen. Alle gevangen garnaal en bijvangst wordt zoals steeds onder alle aanwezige leden verdeeld. Tijdig inschrijven is een must, de plaatsen zijn beperkt.

IMG_20191108_095353.jpg
Home: Openingstijden

Visuitstappen van De Pilchards

Wij voorzien in jouw behoeften

Logo Template - Logo_1111.jpg

Noordzeevissen

Normaal als het weer het toelaat gaan we met de Yard vanuit Oostende vissen op de Noordzee. Hiernaast ziet u een foto van de Yard. 
We gaan maximum met 10 personen vissen en de maatse gevangen vis wordt verdeeld onder alle deelnemers, dus iedereen krijgt evenveel. Reserveren is aangewezen. We vertrekken van uit Appelterre met enkele auto's en maken er steeds een leuke dag van.
Indien het weer te slecht is varen we niet uit.Heb je interesse om eens mee te gaan?Aarzel niet en vraag info.

Noorwegen

Normaal (als Covid het toelaat) gaan we jaarlijks vissen in Noorwegen. We rijden met een gehuurd busje met aanhangwagen naar onze bestemming. We huren ginder een appartementje of chalet en natuurlijk ook een boot. Vis die meegenomen wordt , kuisen we direct en wordt direct vacuum getrokken en ingevroren. deze vis gaat in een diepvriezer die we mee hebben. We beschikken over veel vismateriaal om je mannetje te staan in Noorwegen.Indien je interesse hebt om mee naar Noorwegen te gaan , wees er tijdig bij, de plaatsen zijn beperkt. Wanneer je met De Pilchards gaat vissen kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Aarzel niet om info te vragen.

DSCN4310.JPG

Wil je meer informatie of wil je lid worden? Neem vandaag nog contact met ons op.

Home: Diensten

Contact

Bedankt voor de inzending!

IMG_20191108_075953.jpg
Home: Contact
bottom of page